Становници Русије о Telegram-у, санкцијама и Сирији: топ-7 главних социјалних чињеница

Photo

Савезни центар за испитивање јавног мњења ВЦИОМ објавио је Топ-7 главних социјалних чињеница о становницима Русије према резултатима анкетирања у априлу текуће године.

Подаци који се налазе на првом месту овог анкетирања показују да 66% становника земље сматра: Русија треба да подржи председника Сирије Башара Асада у случају војног напада САД. На другом месту је чињеница да више од половине руских грађана (55%) прогнозира пооштравање санкција од стране западних земаља у наредних годину дана. Затвара тројку лидера чињеница да 24% становника земље сматра важним очување доступа Телеграму, а неважним 64%.

На четвртом месту — 58% руских грађана који су видели римејк совјетских филмова били су незадовољни новим остварењима. Пета чињеница – олигарси нису никуда нестали, без обзира на радикалне промене у политичком уређењу и економском положају Русије, убеђена је већина анкетираних – 94%. Шеста – Олег Табаков је за већину руских грађана један од омиљених домаћих глумаца и редитеља. Затвара рејтинг чињеница да би сваки четврти грађанин Русије (26%) желео да полети у космос.


Извор EADaily

Оцените чланак
(0)
(0)
captcha